18
CULINAIR GENOT
Bij het opstaan kunt u uzelf een licht ontbijt serveren met luchtige Parijse croissants,
ŐĞƌŽŽƐƚĞƌĚĞ ŶŐĞůƐĞ ŵƵĨĨŝŶƐ ŽĨ njŽĞƚĞ ĞĞŶƐĞ ŐĞďĂŬũĞƐ͘ h ŬƵŶƚ ŽŽŬ ŐĞŶŝĞƚĞŶ ǀĂŶ ĞĞŶ
uitgebreid ontbijt met verse tropische vruchten, knapperige bacon, gegrilde worstjes,
ŐĞƌŽŽŬƚĞ njĂůŵ ĞŶ ĞĞŶ ŽŵĞůĞƚ͕ ĚŝĞ ŽƉ ďĞƐƚĞůůŝŶŐ ǁŽƌĚƚ ŐĞďĂŬŬĞŶ ŝŶ ŚĞƚ ƌĞƐƚĂƵƌĂŶƚ͘ dƵƐ
-
sen de middag staat een fantastisch buffet van zeevis, schaal- en schelpdieren, salades
ĞŶ ŐĞŐƌŝůĚĞ ůŝĞǀĞůŝŶŐƐŐĞƌĞĐŚƚĞŶ ŽƉ Ƶ ƚĞ ǁĂĐŚƚĞŶ͘
Als er gestopt wordt bij één van de paradijselijke privé-eilanden die wij aandoen, dan
ŬƵŶƚ Ƶ ŽŽŬ ǁŽƌĚĞŶ ŽŶƚŚĂĂůĚ ŽƉ ĞĞŶ ƐŵĂŬĞůŝũŬĞ ďĂƌďĞĐƵĞ ĂĂŶ ůĂŶĚ͘ ůƐ ĚĞ ĂǀŽŶĚ ǀĂůƚ
wordt ons elegant ingerichte restaurant het decor van de meest verfijnde culinaire
ƐĐŚŽƚĞůƐ͕ ďĞĚŽĞůĚ Žŵ njŽǁĞů ŚĞƚ ŽŽŐ ĂůƐ ĚĞ ƚŽŶŐ ƚĞ ƐƚƌĞůĞŶ͘
Ğ ŐĂĂŶ ǀĞƌŐĞnjĞůĚ ǀĂŶ Ăů ĞǀĞŶ ƵŝƚƐƚĞŬĞŶĚĞ ǁŝũŶĞŶ͘ h njƵůƚ ŽŶnjĞ ďĞĚŝĞŶŝŶŐ ǀƌŝĞŶĚĞůŝũŬ ĞŶ
ďĞŚƵůƉnjĂĂŵ ǀŝŶĚĞŶ͕ njŽĂůƐ ĚĂƚ ĞĞŶ ƐŵĂĂŬǀŽů ƌĞƐƚĂƵƌĂŶƚ ďĞƚĂĂŵƚ͘ EĂƚƵƵƌůŝũŬ ŬŽŵƚ ŚĞƚ ŶŝĞƚ
ďŝũ ŽŶƐ ŽƉ Ƶ ĞĞŶ ǀĂƐƚĞ ƉůĂĂƚƐ ƚŽĞ ƚĞ ǁŝũnjĞŶ͘ h ďĞŶƚ ǀƌŝũ Žŵ ƚĞ ĚŝŶĞƌĞŶ ǁĂŶŶĞĞƌ ĞŶ ŵĞƚ ǁŝĞ
Ƶ ŵĂĂƌ ǁĞŶƐƚ Ͳ ŽŽŬ ŵĞƚ ŽŶnjĞ ŽĸĐŝĞƌĞŶ ĚŝĞ njŝĐŚ ĚĞ ŵĞĞƐƚĞ ĂǀŽŶĚĞŶ ďŝũ ŽŶnjĞ ŐĂƐƚĞŶ ŝŶ ŚĞƚ
ƌĞƐƚĂƵƌĂŶƚ ĂĂŶƐůƵŝƚĞŶ͘ sŽŽƌŐĞƐĐŚƌĞǀĞŶ ŬůĞĚŝŶŐ͍ ǀŽŶĚũĂƉŽŶ ŽĨ ƐŵŽŬŝŶŐ njŝũŶ ŽǀĞƌďŽĚŝŐ͘
ůĞŐĂŶƚĞ͕ ŝŶĨŽƌŵĞůĞ ŬůĞĚŝŶŐ ŝƐ ĂĂŶ ĚĞ ŽƌĚĞ ǀĂŶ ĚĞ ĚĂŐ͘ /ĞĚĞƌĞ ĂǀŽŶĚ ǁĞĞƌ͘
Onze geïnspireerde chef-koks maken het dineren aan
boord tot een verrukkelijk culinair avontuur, dankzij een
ŝŶƚĞƌŶĂƚŝŽŶĂůĞ ŬĂĂƌƚ ŵĞƚ ŐĞƌĞĐŚƚĞŶ Ƶŝƚ ĂůůĞ ǁŝŶĚƐƚƌĞŬĞŶ͘